.

.

Възглавница Анти -- пролежня възглавници Демерас здрава Здрава, за да намали болката пролежня за подобряване на симптомите на пролежня(тъмно синьо)

Възглавница Анти -- пролежня възглавници Демерас здрава Здрава, за да намали болката пролежня за подобряване на симптомите на

BGN 78.00

Наличност
Налично за поръчка

Намаляване на болката, от язви, да се улесни и подобри симптомите на рани от залежаване, отпуснете тялото си.Лек и малък по размер, лесно да се съхранява и да носи със себе си, особено подходящ за външна употреба.Подходящ за ползвателя на инвалидната количка, апоплексика, прикован към леглото на пациентите и т.н. една Проста операция, може да се използва след инфлацията, за да се чувствате комфортно и спокойно.Възглавница велур раздувная, мека и кожи-содружественная, полезна за здравето.Функция : 1. Лесно управление, лесно можете да го използвате след инфлацията, за да се чувствате комфортно и спокойно.2. Подходящ за потребителите инвалидна количка, апоплексического удар, прикованных до леглото пациенти, etc.3. Възглавница велур раздувная, мека и кожи-содружественная, полезна за здравето.4. Намаляване на болката язви, освобождаване и подобри симптомите на рани от залежаване, отпуснете тялото си.5. Лек и малък по размер, лесно да се съхранява и да носи със себе си, особено подходящ за външна употреба.Параметри : Състояние : 100% абсолютно новыйтип : Надуваема възглавница Цвят : тъмно синьо Размер : Approx. 60x25 см / 23.6 x 9.8 in Осъществяване списък : 1 x Pillow1 x надуване(случаен цвят)Забележка : да Не се сгъва под 0°C.

Към свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Inflatable Pillow
Color:
Dark Blue
Size:
Approx. 60 x 25cm / 23.6 x 9.8in
Package List:
1 x Pillow :
1 x Inflator(Random Color) :
No folding below 0°C :

Продукти в категория