.

.

Удобен контейнер за химически вълна на Шийката на тава за домашно ползване за Салон за фризьорство за красота(прозрачен черен)

Удобен контейнер за химически вълна на Шийката на тава за домашно ползване за Салон за фризьорство за красота(прозрачен черен)

BGN 66.16

Наличност
Налично за поръчка

Помага срещу петна и лесно се нанася върху шията, идеално за фризьорски салон.За да се разтвори и течността не капеше на дрехи или на пода, както и за спестяване на разтвори и течности.Екологично чист внос на PVC материал, високо качество и за да се избегне дразнене на кожата.Професионална грижа за косата на раменната тава, тава за вода, химическо завивка и оцветяване необходими фризьорски инструменти.Лека и мека, разумен размер, лесен за работа и използване, много лесен за ползване.Функция : 1. Професионална грижа за косата на раменната тава, тава за вода, химическо завивка и оцветяване необходими фризьорски инструменти.2. внесеният материал ПВК, високо качество и избягва дразнене на кожата.3. Лека и мека, разумен размер, лесен за работа и използване, много лесен за ползване.4. За да се разтвори и течността не капеше на дрехи или на пода, както и за опазване на разтвори и течности.5. Помага на петна и лесно се поставя около врата, идеална за фризьорски салон.Спецификация : Състояние : 100% чисто нов Тип продукт : врата Tray Color : BlackМатериал : PVC.we-text table td.we-text table th,;.we-текст, таблица,Списък на пакетите : 1 x Маточната тава.

Към свойства

Продукти в категория