.

.

VOLT PLUS TECH Quick Адаптивни Turbo 18W Wall & Car Dual-Port USB-Kit Работи за Samsung SM-N970U с (2) кабели USB Type-C!

VOLT PLUS TECH Quick Адаптивни Turbo 18W Wall & Car Dual-Port USB-Kit Работи за Samsung SM-N970U с (2) кабели USB Type-C!

BGN 23.99

Наличност
Налично за поръчка

Turbo Power поддържа широка гама от профили, които могат да използват предимствата на бърза скорост на зареждане. ▶[УМЕЛО ПОСТРОЕН] Трайни USB порт с адаптируемым кабел с дължина 5 фута (1,2 метра), по естествен начин се разширява с първокласно запазване на формата!И той е предназначен за всички случаи на вторичен пазар и аксесоари (включително случаи на life proof и otter-box).●Пестене на енергия : технология Micro Draw автоматично намалява консумацията на енергия при активен зареждане на устройството●Мощен и ефективен : автомобилен, така и монтиране на блок осигурява максимална мощност до 15 Вата от контакта за повечето устройства, смартфони и таблети. ▶[РАЗШИРЕНА СЕРТИФИЦИРАНЕ] Одобрена за сертифициране UL & CE & FCC. Никакъв шум с радио, Bluetooth или Wi-Fi.●Зареждайте всяко устройство с помощта на USB Type-C.●Получавате вградена защита от удари, прекомерна топлина и други опасности, а също така знайте, че вашия смартфон или таблет ще остане в безопасност по време на зареждане. ▶[Бързо зареждане на] Гарантирана съвместимост с творби за вашия Samsung SM-N970 U.Това зарядно е подходящ за всички модели автомобили с вход за постоянен ток 12-24 В.▶[ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЙН] Комбинация от USB порт с USB Type-C работи, за да работят за вашия Samsung SM-N970 U дава допълнителна пълна изходна мощност USB, и той автоматично се адаптира на продукцията на всеки един съответно.0-C Data Cables (WHITE)!Нова обновена версия включва в себе си напреднал кола и монтиране на зарядно устройство, USB Type-C с адаптивна технология Fast Charge plus Quick Charge 3.

Към свойства

Продукти в категория