.

.

Машина за прехвърляне на татуировки,Професионална копирна машина предаване на Татуировки с Хартия за пренос,Машина принтер Шаблон копирна машина татуировки А5 А4 ?

Машина за прехвърляне на татуировки,Професионална копирна машина предаване на Татуировки с Хартия за пренос,Машина принтер Шаблон

BGN 148.64

Наличност
Налично за поръчка

опаковъчен лист : 1 x машина за прехвърляне на татуировки 1 x включете захранване 1 x трансферния хартия 1 х Ръководство за потребителя.15 мм Напрежение : 110-220 v Консумация на енергия : в режим на готовност 5 W Работна температура : 5℃-35℃ Размер : 28*22*7cmcm Размер на опаковката : 33*14*31cm функция : Машина за прехвърляне на татуировки може значително да намали интензивността на работа и подобряване на ефективността на работа.Грешка : Когато индикаторът свети, това означава, че колата е станала грешка.Скорост на трансфер бърз, нисък шум, скорост на отопление ниска и може да се използва в продължение на дълго време.Стабилизирана и здрав : Машина за предаване е направена от материал ABS, който е силен и здрав.Копие : Стартирайте функцията за архивиране.Въвеждането на панела : на ОГЛЕДАЛОТО : Натиснете бутон, за да превключите между двата режима на осветление огледално копие и нормално копие. Включете ключа на машината.Задоволително обслужване : Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт или продукта, можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа!. Поставете отпечатани фигура в устройство за подаване на документи.Съвет : можете да се Отпуснете за няколко минути, след пренасяне на 1-2 листа, ефектът прехвърлянето ще бъде по-добре.Инструкции : 1. Отворете капака на трансферной хартия. Кликнете върху копиране, за да направите копие.

Към свойства

Продукти в категория