.

.

Кухненски слот играчки Комплект с Реалистични светлини и звуци - Mini Pretend Play Kids Кухня Set, Play Cooking Playset Plastic Girls Kitchen with Toys Срок,Play Food, Pot, Тц, and Other Accessories(41pcs)

Кухненски слот играчки Комплект с Реалистични светлини и звуци - Mini Pretend Play Kids Кухня Set, Play Cooking Playset Plastic

BGN 15.99

Наличност
Налично за поръчка

????СЦЕНАРИИ СИМУЛАЦИЯ???? : Тази игра набор от играчки за деца съдържа 41 бр аксесоари, включително и шкафове за съхраняване на продукти, абсорбатори, микровълнови печки, хладилници, мивки, дозатори за вода, печки и други домакински принадлежности.Повърхност е гладка и не е чеп.Мини комплект кухненски играчки, подходящи за деца и не драскотина деца лесно. ????ПРЕМИУМ МАТЕРИАЛ???? : Детски кухненски слот комплект е изработен от чист естествен материал, ABS за защита на околната среда. ✨ ГАРАНЦИЯ ЗА ВАС ✨ : Ако не сте напълно доволни от покупката или продукт е повреден или е повреден по време на транспорта, както и други въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас навреме, ние ще решим проблема възможно най-скоро. ????2 РЕЖИМА на игра НА избор???? : Кухненски играчки за момичета от 2 режима на игра, които могат да се сменят по желание, обогатяване на въображението на децата, като изберете между два режима, може да увеличи детска дискриминация и адаптивност към различни ситуации.Това е занимателна игра на закрито, която ще запази децата си богат и да се забавлявате, да насърчава взаимодействието на родителите и на децата.Увеличете способността на децата да използвате собствените си ръце и мозъка.В Ден за защита на децата, на бала в детската градина, за Коледа, Великден, Деня на благодарността или други празници може да бъде подарък за вашите деца, за да изразят своята загриженост.(РАЗМЕР : 11.

Към свойства

Продукти в категория