.

.

Ретро Стил Бюфет Конзола Маса, Свободно Стоящи Кухненски шкаф За Съхранение на маса за Хранене, Бюфет Сървърен Шкаф 45 Конзола Маса, Диван Маса С 6 Чекмеджета, 1 Гарде?

Ретро Стил Бюфет Конзола Маса, Свободно Стоящи Кухненски шкаф За Съхранение на маса за Хранене, Бюфет Сървърен Шкаф 45 Конзола

BGN 215.20

Наличност
Налично за поръчка

Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя. ✎【Лесно сглобяване】Изработен за лесно сглобяване, един човек може бързо да се постави този конзола маса с директни инструкции стъпка по стъпка с помощта на инструменти.Цвят : Черен + Мдф. ✎【Произведени за качество】Дебели плочи от бор и МДФ умело обработени за високо качество на изработката, с твърди основните крака.Голямо тегло на шкафа : 27 килограма, теглото на повърхността на масата : 99 паунда, тегло акцентного кутия : 18 кг.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона. ✎【Силно съхранение и многофункционален дизайн】Създаден за универсалност, този предмет може да се подобри различни пространства в околните и декори, действа като идеален предмет, за да донесе живот във всяка област на вашия дом, която се нуждае от това повече от всичко.Има засилено финиш на горната повърхност, за да се предотврати износване и след продължителна употреба. ✎【Модерен конзола маса】Благодарение на вграден стеллажам от предните двойни врати до 6 чекмеджета на потребителите ще бъде достатъчно място за съхранение на вещите си, и за избягване на натрупването на безредици в конзолен плот.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.

Към свойства

Продукти в категория