.

.

Чаша мастило за татуировки, чаши пигмент Мастило за татуировки Бои за Задържане 1000pcs Пластмасови магазин за татуировки за татуировщиков(l)

Чаша мастило за татуировки, чаши пигмент Мастило за татуировки Бои за Задържане 1000pcs Пластмасови магазин за татуировки за татуировщиков(l)

BGN 72.00

Наличност
Налично за поръчка

татуировки, пигментни чаши, идеален за начинаещи, така и професионални татуировщиков, че е важен аксесоар за татуировки.Функция : 1.Устранимые чаша : Чаша пигмент Microblading ползи, чиста и хигиенична, с 1000pcs, което е достатъчно за вас да го използвате за дълго време. Чаши : Чаша пигмент Microblading ползи, чиста и хигиенична, с 1000pcs, което е достатъчно за вас да го използвате за дълго време.Дръжте мастило : Чаша пигмента на татуировката използвани, за да държат на боя и мастило, които могат да ви помогнат да завършите перфектната татуировка направят дейността си по-удобно.Кръст Бод Пакет включва : общо 1000 бр. Пластмасов материал : татуировка мастило чаши, изработени от висококачествена пластмаса, устойчив и лесен за използване, който може да бъде сравнен с притежателите на мастило за татуировки. Пратката включва : общо 1000 бр. Дръжте мастило : Чаша пигмента на татуировката използвани, за да държат на боя и мастило, които могат да ви помогнат да завършите перфектната татуировка направят дейността си по-удобно.Запишете мастило за татуировки : Използвайте чаши на мастило за татуировки когато татуируя можете ефективно да запазите вашия материал на цвят, татуировки, и няма да навреди на вашите игла за татуировки. Запишете мастило за татуировки : Използвайте чаши на мастило за татуировки когато татуируя можете ефективно да запазите вашия материал на цвят, татуировки, и няма да навреди на вашите игла за татуировки.

Към свойства

Item Type:
Tattoo Ink Cups
Material:
Plastic
Use:
Take color material in tattoo, eyebrow tattooing, eyeliner and lip tattooing.
Suitable Place:
Beauty Salon
Package List:
1000 x Tattoo Ink Cups :

Продукти в категория