.

.

Поялната Тел, Флюс Жило Поялната Тел Няколко Незначителни Примеси Поялната Тел Макара за Предотвратяване на Мостове и ледени висулки при Запояване за DIY(0,8 мм)

Поялната Тел, Флюс Жило Поялната Тел Няколко Незначителни Примеси Поялната Тел Макара за Предотвратяване на Мостове и ледени висулки

BGN 16.72

Наличност
Налично за поръчка

В него малко следи от примеси, което осигурява плавно заваряване, както и ярки и трайни запоени съединения.Най-ниската температура на топене и високо съпротивление на изолация, намаляване на топлинното въздействие заваряване на детайли.Никаква почистване не изисква, по-малко и по-малко дим, няма и следа.Запечатани опаковки ще намали окисляването.Притежава добра смачиваемостью и възможност за разширяване, което ефективно предпазва от образуване на крак и ледени висулки при запояване.Способността да се оксидную филм ще се образува защитен филм върху повърхността, за да се забави окисляването.Функция : 1. Притежава добра смачиваемостью и възможност за разширяване, което ефективно предпазва от образуване на крак и ледени висулки при запояване.2. Способността да се оксидную филм ще се образува защитен филм върху повърхността, за да се забави окисляването.3. Най-ниската температура на топене и високо съпротивление на изолация, намаляване на топлинното въздействие заваряване на компонент.4. Малко незначителни примеси, които осигуряват гладка заваряване така, както ярки и плътни връзки спойка.5. Липсата на необходимата за почистване, по-малко и по-малко дим, липсата на выпарки, и загерметизированный пакет ще намали оксидацию.Параметри : Тип на продукта : Заваръчен проволокаматериал изделия : Въглеродна стальмодель : E71 T-GS Осъществяване списък : 1 х Поялната тел.

Към свойства

Item Type:
Welding Wire
Product Material:
Carbon Steel
Model:
E71T-GS
Package List:
1 x Soldering Wire :

Продукти в категория