.

.

3D Дървени Пъзели Лазерно Гравиране САМ Безопасна за Сглобяване на Конструктора Комплект Играчка за подрастващи и Възрастни (Вила F3)

3D Дървени Пъзели Лазерно Гравиране САМ Безопасна за Сглобяване на Конструктора Комплект Играчка за подрастващи и Възрастни (Вила

BGN 47.84

Наличност
Налично за поръчка

Парчета : 174.Парчета : 174. [Размер на завършване] 7.Дизайн : Фантастична вила.Тийнейджъри и възрастни ще се насладят на създаването на собствен 3d дървен набор от пъзели.Това е една чудесна възможност да общуват със своите близки и приятели.Тийнейджъри и възрастни ще се насладят на създаването на собствен 3d дървен набор от пъзели. [Тегло] £ 1 / 430 грама.Оборудване не е необходимо.Това е една чудесна възможност да общуват със своите близки и приятели. [Размер на завършване] 7. Технология за лазерно рязане на продукти с високо качество. Технология за лазерно рязане на продукти с високо качество.Бихте искали да се съберат поделку от дърво.Идеален за детски подаръци!Това също е добро за възрастни.Това ще бъде добра украса. [Тегло] £ 1 / 430 грама.Оборудване не е необходимо. [Неща] Висококачествено дърво.Високо качество на изработка!Соединяйте информация, без вредни химикали. [Неща] Висококачествено дърво.Идеален за детски подаръци!Това също е добро за възрастни.Ще имате силно чувство на удовлетворение, след като сте готови шедьовър.Това ще бъде добра украса.Дизайн : Фантастична вила.Високо качество на изработка!Соединяйте информация, без вредни химикали.9in / 20cm х 17.Ще имате силно чувство на удовлетворение, след като сте готови шедьовър.

Към свойства

Продукти в категория