.

.

220 Кв.. / 55 литра / 208 литра Зелен през Цялата Съставка Бункер / Търговска кофата за боклук и капака на Кофата за чанта са Включени . Кофа за боклук Кухненско Кофа за Бок?

220 Кв.. / 55 литра / 208 литра Зелен през Цялата Съставка Бункер / Търговска кофата за боклук и капака на Кофата за чанта са

BGN 215.98

Наличност
Налично за поръчка

Освен това, сверхпрочная пластмасова конструкция е предназначена за това, за да издържат на тежки условия, всеки бързо променящата се среда.Този пластмасов бункер е чудесен компактен решение за рециклиране на отпадъци, когато имате много малко място за работа.Идеален за тежки товари от и на широк спектър от съдържание.Идеален за използване вътре, навън и на много междинни документи!Размери : Горен диаметър : 26 1/2" Височина : 33 1/2" Капацитет : 55 литра.Допълнителна циркулация на въздуха значително улеснява извличане на притурки в сравнение с традиционните контейнери, като помага да се спести ценно време, намаляване на излишната работна сила и да се сведе до минимум риска от евентуални наранявания.

Към свойства

Продукти в категория