.

.

Подложка за рязане A5, Подложка за рязане A5, за писане

Подложка за рязане A5, Подложка за рязане A5, за писане

BGN 19.83

Наличност
Налично за поръчка

С размер A5, като книга, могат да бъдат поставени в чанта, която да носите със себе си и да се съхранява удобно за използване.При рязане внимавайте да не поставите пръстите си, преди острото на ножа, за да се предотвратят наранявания на ръцете.Когато нож надраскани на централната плоча, следи от нож първо на по-очевидни и постепенно се възстановяват, а следи от нож стават по-малко, но не и без следи. Дъска за рязане може да защити работно бюро и предотвратяване на нож от надраскване на работния плот.С добра самовосстанавливающейся сила, не са податливи на повторна резанию и добро качество. Подходящ за всички видове писма и картини, дерогиране уплътнения, ръчни установки площадки, каменна хартия занаяти, вырезывания отрицателна филми, etc. С добра самовосстанавливающейся сила, не са податливи на повторна резанию и добро качество.Размер : прибл.Подходящ за всички видове на писане и рисуване, дърворезба, уплътнения, ръчни гарнитури, дърворезба в крафт-хартия, рязане негативен филм и т.Спецификация : Тип елемент : Прорезна МатМатериал : PVCQuantity : 4приложение : най-Добрият инструмент за всички видове на писане и рисуване, готови за чернови, гравировальных печати, изработка на ръчни тампони, рязане на хартия, писане и рисуване, дърворезба в крафт-хартия, рязане на негативна фолиа, изработка на модели, както и може да се използва като подложка за мишка, студенти, семейства, офис стая.

Към свойства

Item Type:
Cutting Mat
Material:
PVC
Quantity:
4
Application:
The best tool for all kinds of writing and painting, finished drafts, engraving seals, making manual pads, paper cutting, writing and drawing, craft paper carving, negative film cutting, model making, and can also be used as a mouse pad, students, families, office standing.
Size:
Approx. 22 x 15cm / 8.7 x 5.9in
Package List:
4 x Cutting Mat :
1.When cutting, be careful not to put your fingers in front of the knife edge to prevent injury to your hands. :
2.When the knife is scratched on the backing plate, the knife marks are more obvious at first, and will gradually recover, and the knife marks will become smaller, but not without marks. :

Продукти в категория