.

.

4 Опаковки! 32 литра / 121 литър оранжеви боклуци в резервоара. Бунището. Кофа за боклук. Кофа за боклук. Кофа за боклук. Домашен боклук. Търговска кофата за боклук.

4 Опаковки! 32 литра / 121 литър оранжеви боклуци в резервоара. Бунището. Кофа за боклук. Кофа за боклук. Кофа за боклук. Домашен

BGN 373.59

Наличност
Налично за поръчка

Кофа за боклук, за да съставки / Търговско кофа за боклук.Бунището.Контейнер за съставки.Кофа за боклук.Кофа за боклук.Кофа за боклук.Домашен боклук.Търговска кофата за боклук.Здрава конструкция – высокопрочные стени и ребрата могат да издържат на ежедневна употреба в търговски или лични цели.Тази конструкция прави кофа за боклук здравите в продължение на много години употреба.- Лесно обслужване - тази конструкция лесно вытирается за бързо обслужване.Почистете с мек сапун и вода или използвайте мека влажна кърпа, задължително подсушете напълно.Функционален, идеален за домашния офис, търговски помещения, рововете си и всяка друга стая, която изисква боклуци на резервоара; Също така е отличен за общежития на колежа, апартаменти, вили, джипове и кемперов.Ако имате въпроси или нужда от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас. 4 ХАРАКТЕРИСТИКИ на опаковката : Търговска кофата за боклук.Бунището.Контейнер за съставки.Кофа за боклук.Кофа за боклук.Кофа за боклук.Домашен боклук.Търговска кофата за боклук.Височина 27 3/4 инча Горна диаметър 25 1/2 инча Капацитет 32 литра, Цвят оранжев Вид инсталация по Отделно стои Произведено в Америка Да Материал полиетилен с Форма на Кръг Стил Стационарен Тип Контейнери за съставки; Кофи за боклук Тегло 9.5 кг.

Към свойства

Продукти в категория