.

.

4 Бр. Търтей Тип Гребец Вдлъбнатини Лифт на Автомобила Гребец Вдлъбнатини, 2 бр. Стъклена Издънка Тип Тежък Алуминиев Вакуум Пластинчатый Лифт Стъклен Кука за Ремон?

4 Бр. Търтей Тип Гребец Вдлъбнатини Лифт на Автомобила Гребец Вдлъбнатини, 2 бр. Стъклена Издънка Тип Тежък Алуминиев Вакуум Пластинчатый

BGN 19.19

Наличност
Налично за поръчка

Комфортно обзаведени екран, можете да отворите и премахване на LCD екрана на мобилни телефони, смартфони, таблети, преносими компютри и т.Приложение : тази издънка може да се прилага за фиксиране на ламинираните подове с зазорами като фиксатор пропуски в пода, тя е годна за употреба в банята, може да се използва като ски лифта плиточной нещастници, водач на дисплея, машини за формиране на следа и тежка стъклена стена, за да се движат на аквариума.Присоску може да се прилага внимателно, не от надраскване.Той е подходящ също и за огледала за обратно виждане и врати с гладки повърхности., за Да помогне за ремонт на повреденото оборудване. нанесете го върху различни повърхности, бързо нанасяне и лесно освобождаване може да се увеличи производителността на труда на работниците.Набор от инструменти за ремонт на вдлъбнатини в присоске позволява на мръсотията и малки вдлъбнатини в определени места в автомобила.Здрав и практичен : изработен е от качествени материали, по-дебел и по-мек, вдлъбната издънка приема ергономичен дизайн, однотактный помпа лесен за работа дизайн ключалката с една ръка, точната структура, силна и устойчива дърпане на сила, не е лесно да се е деформирал.Да се улесни обработката на материала : много подходящ за повдигане и преместване на материали като стъкла, аквариуми, огледала, врати, пластмаси, ламарина, метални, плочи и битова техника, вакуумни чаша помага за предотвратяване на умората на работника или служителя и да се избегнат наранявания на работниците.

Към свойства

Продукти в категория