.

.

Магнитен Гаечен Ключ, Отвертка, Инструмент, Диаметър 5 мм, Водоустойчив Многофункционален 80 mm Дължина на U-Образен Комплект Отвертки за Външни работи(2 мм)

Магнитен Гаечен Ключ, Отвертка, Инструмент, Диаметър 5 мм, Водоустойчив Многофункционален 80 mm Дължина на U-Образен Комплект

BGN 5.83

Наличност
Налично за поръчка

С голяма сила на засмукване отвертка е по-удобно за засмукване на части, а специален процес, не е лесно размагнитить.Изработена от хромованадиевой легирана стомана, отвертка, която е здрава и да я лесно да боли.Фосфатирующая обработка може да бъде дълбоко водоустойчива и антикорозионна, което означава, че тя може да подобри живота си.Отвертка, малка и удобна, той е удобен за носене за външни работи.Отвертка е лесна и сигурна в употреба, е необходимо само да изберете правилния интерфейс, поставете отвертка и писалка.Функция : 1. С голяма сила на засмукване отвертка е по-удобно за засмукване на части, а специален процес, не е лесно размагнитить.2. Фосфатирование treatmentcan дълбоко водоустойчив и антикоррозийный, което означава, че може да подобри живота си.3. Отвертка е лесна и сигурна за използване, просто трябва да изберете правилния интерфейс, поставете отвертка и писалка.4. Изработен е от хромованадиевой легирана стомана, здрава отвертка и не е лесно да се нарани.5. Отвертка, малка и удобна, той е удобен за носене за външни работи.Спецификация : Тип елемент : U-образна отверткаматериал : хром-ванадиевая легированная стальUses : Точни инструменти/неточни инструменти/хардуер ежедневни инструменти и т.н., Диаметър на метален прът : прибл. 5 мм / 0,2 инча Дължина на метален прът : прибл. 80 мм / 3.1 in Осъществяване Списък : 1 х U-образна отвертка.

Към свойства

Item Type:
U-Shaped Screwdriver
Material:
Chrome vanadium alloy steel
Uses:
Accuracy instruments/non-accuracy instruments/hardware daily tools, etc.
Diameter of Metal Rod:
Approx. 5mm / 0.2in
Metal Rod Length:
Approx. 80mm / 3.1in
Package List:
1 x U-Shaped Screwdriver :

Продукти в категория