.

.

BCYhr Задната част на кутията на Батерията Задната част на кутията с капака на обектива на камерата и лепило за Galaxy S8 / G950,подмяна на задния капак (черен) (Цвят : Color1)

BCYhr Задната част на кутията на Батерията Задната част на кутията с капака на обектива на камерата и лепило за Galaxy S8 / G950,подмяна

BGN 10.64

Наличност
Налично за поръчка

✬ ✭ ✮ ✡ 1. Моля, потвърдете, вид на задната част на капака на отделението за батерията на телефона преди да поръчате, ще бъде по-лесно в мача, отколкото копие/общи части, работи повече от идеално. ✬ ✭ ✮ ✡. ✬ ✭ ✮ ✡2.Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите. ✬ ✭ ✮ ✡. ✬ ✭ ✮ ✡3.ОБХВАТ РЕМОНТ : Резервни части, заради счупен заден панел,пукнатини, проблеми с износване и така нататък. ✬ ✭ ✮ ✡. ✬ ✭ ✮ ✡4.Силно се препоръчва професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всяка вреда, която може да нанесе на своя мобилен телефон / мобилен телефон по време на процеса на подмяна. ✬ ✭ ✮ ✡ . Задната част на капака на батерията капак на обектива на камерата и лепило за Galaxy S8 / G950 (черен). ✬ ✭ ✮ ✡ Нова задния капак на телефона прави вашия нов телефон. ✬ ✭ ✮ ✡1. Задната част на кутията на батериите с капака на обектива на камерата и самозалепваща заместител на Samsung Galaxy S8 / G9502. Замяна на счупена или нерабочую задния капак на корпуса на новия 3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите 4. Силно препоръчваме професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.

Към свойства

Продукти в категория