.

.

1 бр. Регулируеми Наколенник - Гвардия Висока Еластичност на Китката/Коляното/Бедрото Приключи Компрессионный Ролка За Еластичен Бинт За Тайна Упражненията Тайна ?

1 бр. Регулируеми Наколенник - Гвардия Висока Еластичност на Китката/Коляното/Бедрото Приключи Компрессионный Ролка За Еластичен

BGN 10.79

Наличност
Налично за поръчка

БЕЗОПАСЕН И ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : Висококачествени бинтове лесно стегнати или отслабени, така че можете да окажете необходимото налягане при нараняване.Надежден е Внимателно проучено и разработен от професионалисти, здрав, мек, дишащ еластичен ремък, растягивающийся и супер удобен, подходящ за мъже и жени.ХАРАКТЕРИСТИКИ : Бързо облекчаване на болката в коляното, бързо пренасяне на вашите болезнени здраво коленете или мускулите на краката, помага за лечение на спортни травми и на напрегнатите мускулни болки.РЕГУЛИРУЕМИ : Той регулирани, висококачествени магически етикети правят превръзка лесно затягиваемой или свободна, за да отговарят на вашите различни нужди в защита, подходящ за ляв и десен крак.ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО : Моля, свържете се с нас по всички проблеми на качеството, свързани с еластични оберточными бинтове.Ние ще ви дадем най-доброто решение!.Цвят : 02#.

Към свойства

Продукти в категория