.

.

summina 3-в-1 Vinyl Плоча за Пречистване на Комплект, Комплект Четки За Почистване на Плочи, с Кадифена Четка От Въглеродни Влакна Стилус Четка Универсална Четка За Почист?

summina 3-в-1 Vinyl Плоча за Пречистване на Комплект, Комплект Четки За Почистване на Плочи, с Кадифена Четка От Въглеродни Влакна

BGN 34.16

Наличност
Налично за поръчка

????Отличен набор от почистващи четки за обслужване на грамофонни плочи, също е подходящ за DVD и VCD дискове.????комплект 3-в-1 включва бархатную четка за почистване на запис, четка за стилуса от въглеродни влакна и чистящую четка за почистване на нежната четки.Отличен набор от почистващи четки за обслужване на грамофонни плочи, също е подходящ за DVD и VCD дискове. Опаковъчен лист : 1 * Кадифе четка 1 * Стилусная четка 1 * Универсален чистящая четка.Технически спецификации : Цвят : черен Материал : ABS, кадифе, карбон Размер на елемента : 12. / с 2,64 унция.18 in Тегло на продукта : 60 г / 2,11 грама опаковка Размер : 16 * 4.Характеристики : Комплект 3-в-1 включва бархатную четка за почистване на записи, четка за стилуса от въглеродни влакна и чистящую четка за почистване на нежната четки.Четка за стилуса от въглеродни влакна могат лесно да се почистват стилус, а универсална четка за зъби е предназначен за почистване на нежната четки.34 в процес на изграждане Тегло : 75 гр.Внимателно поставете бархатную четка за виниловую плоча при въртене на играч, за да изчистите праха в една и съща посока. ????Четка за стилуса от въглеродни влакна могат лесно да се почистват стилус, а универсална четка за зъби е предназначен за почистване на нежната четки.

Към свойства

Продукти в категория