.

.

VR Touch Controller Cover Водоустойчив Защитен Калъф, Подходящ за Oculus Quest 2 Силиконовата капачка Капка Пот Стабилна Дръжка Защитно покритие (сив)

VR Touch Controller Cover Водоустойчив Защитен Калъф, Подходящ за Oculus Quest 2 Силиконовата капачка Капка Пот Стабилна Дръжка

BGN 71.60

Наличност
Налично за поръчка

Висококачествени PU-материал е с сверхпрочностью, а дизайнът е на велкро ви позволява лесно да регулирате дължината на каишка за ръка, в съответствие с различните нужди. Висококачествена капачка дръжка сензорен контрол и каишка за костяшек пръсти могат не само да се предотврати износване, но и да се предотврати изхвърлянето на докосване контролер по време на игра. Този пакет съдържа всичко, което ви трябва да се учат на игри VR : 2 VR touch controller cover, 2 controller handle cover и 2-knuckle каишка.Капачка дръжка е изработена от висококачествен силиконов материал, който може ефективно да предотврати пот, прах и драскотини.Този пакет съдържа всичко, което ви трябва да се учат на игри VR : 2 VR touch controller cover, 2 controller handle cover и 2-knuckle каишка.Регулируем волан колан позволява на ръцете да се отпуснете, не отпадане на техните контролер.Описание : 1.Мини удари засилват усещането и чувството.Висококачествена капачка дръжка сензорен контрол и каишка за костяшек пръсти могат не само да се предотврати износване, но и да се предотврати изхвърлянето на докосване контролер по време на игра. Регулируем волан колан позволява на ръцете да се отпуснете, не отпадане на техните контролер. Сензорен контролер и капака дръжка anti-drop са на една кука и линия.

Към свойства

Продукти в категория