.

.

Coam Пластмасови Пинцети За Мигли Набор от Четки за Мигли, 100 бр. Кристални Фалшиви Мигли Спирала За Мигли Пръчки Апликатор и 30 бр. Фалшиви Мигли Инструменти за Изграж?

Coam Пластмасови Пинцети За Мигли Набор от Четки за Мигли, 100 бр. Кристални Фалшиви Мигли Спирала За Мигли Пръчки Апликатор и

BGN 7.99

Наличност
Налично за поръчка

Функция : Дръжте ръцете си чисти : Тези помощни инструменти за мигли могат да се избягва пряк контакт на ръката си с мастило, лепило или външни миглите, да си процеса на грим организира и поддържа ръцете си чисти, няма да доведе до безредици.Помощни инструменти за мигли, вместо да си пръсти, за да зажимать и носят фалшиви мигли, той може лесно да се премахне, регулиране или ремонт на вашите фалшиви мигли, без да вредят на вашите собствени мигли.В опаковка от 30 броя аппликаторов за фалшиви мигли и 100 броя четки за мигли, достатъчно подходящи за вашите нужди в грима и замяна, можете да ги споделите с приятелите и семейството си.Пинсети за изграждане на миглите е изработена от качествена пластмаса, стабилен и траен, е доста практично, за товарене и разтоварване на увивни мигли; Средната част е разширена за задържане на пръста, удобен за употреба.Четка за мигли е изработена от твърда пластмасова дръжка и гъвкави глави.Практични инструменти, за апликатор мигли са подходящи за начинаещи гримьори и ежедневна употреба, но също така са подходящи за салони за красота и предприятия за производство на миглите, да си процес грим в ред.Дръжката лесно се поддържа и не се деформират, а главата на четката може да бъде леко се огъват.

Към свойства

Продукти в категория