.

.

Безжична Прахосмукачка Ръчна, Авто Прахосмукачка, Работи от силен двигател, Технология за бързо зареждане, за почистване на дома и автомобила, Преносим Прахосмука?

Безжична Прахосмукачка Ръчна, Авто Прахосмукачка, Работи от силен двигател, Технология за бързо зареждане, за почистване на дома

BGN 22.39

Наличност
Налично за поръчка

ПОКРИТИЕ : . 【Мощно абсорбиране на】 Авто прахосмукачка Той е ефективен при почистване не само прах, хартиени отпадъци, но и малки камъни и течности, осигурява чудесен опит за почистване. 【Бързо зареждане на】 Приемането на най-новата технология за бързо зареждане и най-новото поколение литиево-йонна батерия, този малък прахосмукачка може да бъде напълно заредена за 2-3, 5 часа, и могат да работят непрекъснато в продължение на 25-30 минути. 【Широко приложима】 Ръчно безжична прахосмукачка се използва за тесни цепки, килими, столове, мека мебел, первази и т.н., Било то у дома, в офиса или в колата, това ще бъде вашият помощник в почистването. 【Лесно почистване】 Автомобилни вакуум безжични прахосмукачки, оборудвани с филтър, който може лесно да бъде оборудван с натискане на спусъка бутони, когато бункер е пълен, а сменяем филтър е удобен за последващо почистване. 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви други въпроси за преносим вакуумном безжично устройство, моля, уведомете ни, ние винаги ще се грижи за вашия опит за покупки и ще осигурим техническа поддръжка и обслужване на клиенти, по всяко време.

Към свойства

Продукти в категория