.

.

brassqueen, Ъглов Душ Caddy Полк SUSS304 Неръждаема Стомана Баня Матиран Черен Стенен Държач За Съхранение Кошница за Шампоан, Сапун Климатик Органайзер за Тоалетна Общежити?

brassqueen, Ъглов Душ Caddy Полк SUSS304 Неръждаема Стомана Баня Матиран Черен Стенен Държач За Съхранение Кошница за Шампоан,

BGN 19.99

Наличност
Налично за поръчка

【МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】Висококачествена неръждаема стомана SUS 304, свободна от ръжда и корозия, е подходящ за влажна среда, като кухня и баня, осигуряване на трайност и срок на експлоатация. 【МОДЕРЕН ВЪНШЕН ВИД】Функции като минималистичен външен вид и чисти линии създават модерен и елегантен вкус за дома. 【РАЗНООБРАЗНО ПРИЛОЖЕНИЕ】могат да се използват в кухнята, в банята и общежитието. 【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】Стенен дизайн може да ви спести пространство. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】Монтаж с винтове по-здрава.Подробно ръководство за потребителя за бърза проверка и монтаж. 【МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】Висококачествена неръждаема стомана SUS 304, свободна от ръжда и корозия, е подходящ за влажна среда, като кухня и баня, осигуряване на трайност и срок на експлоатация. 【МОДЕРЕН ВЪНШЕН ВИД】Функции като минималистичен външен вид и чисти линии създават модерен и елегантен вкус за дома. 【РАЗНООБРАЗНО ПРИЛОЖЕНИЕ】могат да се използват в кухнята, в банята и общежитието. 【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】Стенен дизайн може да ви спести пространство. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】Монтаж с винтове по-здрава.Подробно ръководство за потребителя за бърза проверка и монтаж.Детайли : Основният материал на корпуса : неръждаема стомана Покритие : матово черен Цвят : матово черен Тип : Стенен Начин на инсталиране : Монтиране.

Към свойства

Продукти в категория