.

.

TUOERQI Детско столче за Кола Играчки, Сензорни Играчки за Деца, Привличане на Вашето Дете, Насърчаване на Докосване и Удар на Детето, Регулируеми Аксесоари За столчет?

TUOERQI Детско столче за Кола Играчки, Сензорни Играчки за Деца, Привличане на Вашето Дете, Насърчаване на Докосване и Удар на

BGN 76.64

Наличност
Налично за поръчка

【Щастливо време в пътя на колата】детето Ви плаче по време на шофиране, което те кара да се чувстват натиск и притеснение?аксесоари за столчета за автомобил може да успокои вашето бебе по време на шофиране и да ви помогне да се съсредоточи по време на шофиране. 【Забавен и интересен】На педалите има бяла музикална ковчег.Когато детето ви се отнася до краката, той може да публикува на тиха музика.Музикалното ковчег може да бъде свалена и съдържа батерия.Има три прекрасни кукли, които могат да издава интересни звуци, за да отнеме на вашето бебе. 【Е подходяща за различни деца】Той е оборудван липучками с множество регулируеми дължини и ъгли.Всяко дете може с удоволствие да се докоснат до всяка кукла, за да го използват на различни етапи от живота. 【Дете обича да научат】Дизайн играчки за столчета за автомобил, може не само да накарате детето си да играе щастливо, но и да го развие малък мотор по време на игра.Когато детето се докосне до играчка и започва нея, тя издава интересни звуци и възбужда сетивата на бебето. 【Най-добрият подарък】Тези родители ще бъдат щастливи да получат такъв подарък.Това е хубаво, интересно и практично.децата ще се влюбиш щастливо време автомобилни пътувания.

Към свойства

Продукти в категория