.

.

ParaPace Алуминиев адаптер за Закрепване на Камерата ¼ -20,Адаптер за Статив за GoPro Hero Sony Xiaomi Yi AKASO Campark Sjcam Action Camera Accessories (син)

ParaPace Алуминиев адаптер за Закрепване на Камерата ¼ -20,Адаптер за Статив за GoPro Hero Sony Xiaomi Yi AKASO Campark Sjcam

BGN 7.19

Наличност
Налично за поръчка

【Съвместимост】Адаптер за закрепване на камерата Para Pace подходящ за всички стандартни 1/4"-20 камери, прикачени към креплению камера, штативу, на велосипед дръжката и други аксесоари. 【Здрав】Този адаптер за преобразуване на ¼ -20 с гумен пръстен на върха, за да се предотврати нежеланото въртене осигурява плътно определяне на стандартните фотоапарати. 【Високо качество】е Изработен от пълно алуминиев материал с ЦПУ, държи адаптер за захващане станем по-силни и издръжливи в сравнение. 【Преносим】Лек дизайн, го прави удобен за носене и монтаж. 【Съдържание на пакета】1 х алуминиев 1/4" 20 адаптер за монтиране на камери. ✔С пълна алуминиев метал и черна анодирующей тапицерия, адаптер за захващане има предимства на здравина и дълъг експлоатационен срок.Ниското тегло го прави по-преносим за носене.✔Адаптер за прикрепване на статив с гумен пръстен плътно прилепнала към стандартните фотоапарати и предотвратява въртенето.✔Адаптер за преобразуване на 1/4 инча лесно да се свързва към стандартни камери и екшън камерите, а също и за всеки аксесоар.✔Той е подходящ за екшън камери Go Pro Hero Sony Xiaomi Sjcam и други стандартни 1/4" аксесоари✔Адаптер за преобразуване на 1/4 инча помага да прикачите вашата стандартна камера, екшън-камера и други към штативу , моноподу или друг аксесоар.

Към свойства

Продукти в категория