.

.

Електрически Пыльник, Электростатическая Адсорбция Бързо се Разширява Електрически Пыльник от Микрофибър за автомобилни интериори(черен)

Електрически Пыльник, Электростатическая Адсорбция Бързо се Разширява Електрически Пыльник от Микрофибър за автомобилни интериори(черен)

BGN 16.87

Наличност
Налично за поръчка

Мека четка за коса : Електрическа парцал за прах с тънки и по-меки коса, която може ефективно почистване на пространствата и ъгли, и те не е лесно отваливаются.Многофункционален : Филтър може да се използва и като прахосмукачка за интериор на автомобили, хол, спалня, офис, компютър и т.Спестяване на време : Електрически филтър спестява време и усилия при почистване на прах за по-възрастните хора, което е удобно за почистване. Лесно да се съхранява на : Електрическа чистящая парцал малък размер, удобен за съхранение и спестява много място, което може бързо да се разширява по време на употреба.Функция : 1. Издърпайте чистящую глава на продукта.Спецификация : Тип елемент : Електрически прах Duster Material : ABS Номинално напрежение : DC 3. Как да използвате : 1.7 VWorking Ток : 200m ABattery Капацитет : 800m Ah (идва с вградена батерия)Непрекъсната употреба : 1.5-3 часа за пълно зареждане на Списъка с пакети : 1 x Dust duster1 x USB кабел за зареждане кабель1 x Инструкция. Кликнете върху бутона, за да включите машината. Электростатическая адсорбция : Електрическа кърпа от микрофибър могат ефективно поглъщат електростатично, лесно премахва прах, без вдигане на прах.5-2 Hours Intermittent Употреба : 3-5 Hours Charging Време : около 2. Лесен за съхранение : Електрически пыльник почистване малък размер, удобен за съхранение и запазване на много космоса, който може бързо да се разшири по време на 5. Спестяване на време : Електрически филтър спестява време и усилия при почистване на прах за по-възрастните хора, което е удобно за почистване.

Към свойства

Item Type:
Electric Dust Duster
Material:
ABS
Rated Voltage:
DC 3.7V
Working Current:
200mA
Battery Capacity:
800mAh (Shipped With Built In Battery)
Continuous Use:
1.5-2 Hours
Intermittent Use:
3-5 Hours
Charging Time:
About 2.5-3 Hours To Fully Charge
Package List:
1 x Dust Duster :
1 x USB Charging Cable :
1 x Instruction :

Продукти в категория