.

.

Тестер за Качеството на Водата, Цельсий Фаренгейт LCD Екран, Многофункционален TDS Метър Широко Приложение за Съхранение на Данни за Индустрията за Дома за Пречиства?

Тестер за Качеството на Водата, Цельсий Фаренгейт LCD Екран, Многофункционален TDS Метър Широко Приложение за Съхранение на Данни

BGN 10.71

Наличност
Налично за поръчка

Съхранение на данни : Тази дръжка tensting качеството на водата има функция за съхранение на данни, осигурявайки повече удобство.Превключване на функциите : можете да превключвате дисплея на температурата на ЕО или Фаренгейта1.LCD екран : Тази дръжка tensting качеството на водата се приема като голям LCD екран, който много лесно и ясно се четат значение. Поставете дръжката в тестируемую вода и леко разбъркайте, за да премахнете мехурчета в дръжката. Задържане на данни : Тази дръжка tensting качеството на водата има функция за задържане на данни, осигурявайки повече удобство.Натиснете бутона на захранването, за да запълни 2/3 капсула изследваните вода.Многофункционалност : Тази дръжка tensing качеството на водата показва качеството на водата TDS, проводимостта на ЕК и стойности на температурата едновременно. Богат на функции функция : Тази дръжка tensing качеството на водата показва качеството на водата TDS, проводимостта на ЕК и стойности на температурата едновременно. Широко приложение : Тази дръжка на качеството на водата тенстинг подходяща за чешмяна вода, пречистване на вода домочадца, търговски, пречистване на вода, промишлена индустрия води, etk. Моля, изчакайте, докато показания се стабилизират (около 3 секунди), и внимавайте за показанията на дисплея.Спецификация : Тип елемент : TDS Meter Material : ABSBattery : 3 V CR2032 x 1 (батерии в комплекта не са включени)Използване : Чешмяна вода, домакински пречистване на вода, търговска пречистване на вода, промишлена водоочистка и т.

Към свойства

Item Type:
TDS Meter
Material:
ABS
Battery:
3V CR2032 x 1 (Battery Not Included)
Uses:
Tap Water, Household Water Purifier, Commercial Water Purifier, Industrial Water Treatment Industry, Etc
Basic Parameters:
Electrical Conducti :

Продукти в категория