.

.

Пречистване на въздуха Cozmor за Домашна Голяма Стая, H13 True HEPA Filter Smart Auto Sensor, Премахва 99,98% Миризми, Мухъл, Полени, Дим, за Пречистване на Въздуха с режим Сън, Таймер, Детс?

Пречистване на въздуха Cozmor за Домашна Голяма Стая, H13 True HEPA Filter Smart Auto Sensor, Премахва 99,98% Миризми, Мухъл,

BGN 120.00

Наличност
Налично за поръчка

Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна карта карта за покупки покрит с вашия продукт или да го замени. , , 【H13 HEPA AIR PURIFIER】 - HEPA Филтър H13 медицински клас Cozmor home air purifier с технологията Clean Fuse премахва до 99,98% от частиците във въздуха.Този пречистване на въздуха с филтър HEPA има живот 3000 часа. 【BUILT TO LAST】 - Портативен пречиствател на въздух за дома не вибрира, и по време на работа няма миризма на пластмаса, или други миризми.За пречистване на въздуха в голяма стая G220 точно настроен и е оценен за по-дълъг живот!. 【УНИВЕРСАЛЕН】 - Портативен пречиствател на въздуха HEPA G220 ще бъде безопасно, ефикасно и ефективно филтрира полени, прах, плесен, дим, различни миризми, включително миризма на домашни животни и пърхот от домашни животни. 【ПОДОБРЕН СЪН】 - Сън, който можете да получите, е толкова важно, колкото и качеството на въздуха, който дишаме.Този интелигентен пречиствател на въздух работи със скорост от 24 db в режим на заспиване, което го прави идеално почистване на въздуха в помещението HEPA, за да гарантира добър нощен сън!. 【БЕЗОПАСЕН ЗА ДЕЦА И ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ】 - Този за пречистване на чист въздух е оборудван с удобен бутон за заключване за деца и домашни любимци, за осигуряване на защита срещу неоторизиран достъп.С настоящото почистване на въздуха HEPA можете да сте сигурни, че вашите деца и домашни животни, които никога не ще бъде в опасност.

Към свойства

Продукти в категория