.

.

So Cal Pro Фалшив Листа на Бръшлян Изкуствен Бръшлян Зелените Лозя за Декор на стаята Листа Декор Фалшиви Листа на Бръшлян, Евкалипт Венец Изкуствени Лозя Сватбен Деко?

So Cal Pro Фалшив Листа на Бръшлян Изкуствен Бръшлян Зелените Лозя за Декор на стаята Листа Декор Фалшиви Листа на Бръшлян, Евкалипт

BGN 6.39

Наличност
Налично за поръчка

✅ Всеки кичур гирлянди от зеленина, лози растителен декор е приблизително 78,7 инча дължина от 80 увиснали листа. ✅ Изкуствен декор на стените от лозя е първоначална силна пластмасов миризма, но след изваждане от опаковката и вентилация миризмата ще изчезне след няколко дни. ✅ Този декор гирлянди от зеленина и е идеален декор гирлянди от бръшлян за украса на горски партита, украса, гирлянди от зелени листа, листа от бръшлян за спалня стени, лозя, декор на природата, венци, занаяти, DIY проекти, сватбена декорация, домашен декор, декорация на стени, лозя, украса на детската душа, листа от бръшлян за спални, украса на детската стая, за украса на тематични партита джунглата, фотофоны, сватбени арки, кухненски растителен декор, отровната айви Хелоуин, декорация на партита, фалшива растителната венец, гроздов декорация за стени и т.н. ✅ Този висящ декор на стената на стаята лозя идеален за употреба като завеса от бръшлян или всякакъв интериор лозови насаждения.Използвайте тези зелени листа декор на стаята, вместо на реални растения за лесно интериор на растенията, без да се налага да ги води!Листни лозя, направени от копринени листа и стъбла са направени от пластмаса.Размер : 6 нишки от бръшлян.

Към свойства

Продукти в категория