.

.

Цифрова телевизионна антена, ATSC Тунер Преносима Закрит HD Телевизионна Антена, Магнитно основа за Лесно свързване на кабел, кабел с дължина 16,5 фута, се свързва чрез ?

Цифрова телевизионна антена, ATSC Тунер Преносима Закрит HD Телевизионна Антена, Магнитно основа за Лесно свързване на кабел,

BGN 15.99

Наличност
Налично за поръчка

【360° Хоризонтална скорост на HDTV антена】Нашата HD антена могат да приемат сигнали от всички посоки.Можете да получите всички безплатни канали на кристално чистия като с помощта на мощната телевизионна антена Portabl дължина от 35 мили. 【Магнитно основа опростява настройката на】Цифрова hdtv антена с тежка магнитна основа, лесно можете да го поставите на всяка маса или рафтове без никакво лепило или етикети. 【16.5 ft Дълъг кабел】Стандартен коаксиален кабел е кабел с дължина 16,5 метра, което го прави по-гъвкав, за по-добро приемане на сигнала. 【Портативен дизайн】Той е малък,но мощен; Той не заема много място, идеално се вписва в околната среда и се скрива зад телевизора.Работи чудесно и в двата indoorif не, моля те, махни HDTV приемник/приемник за работа;2) Уверете се, че в района са налични цифрови канали,както и силни сигнали;3) Опитайте се да го преместят дома си или да го насочите в различни посоки и отново да настроите автоматично,след това повторете сканиране на канал.

Към свойства

Продукти в категория