.

.

Кошчето за боклук с Капак Акварел Фантазия Безпроблемно със Сладък червен Ретро автомобил Диви Цветя и Натиснете Капачката на Малката Кофа за Боклук Кръг с Дървен?

Кошчето за боклук с Капак Акварел Фантазия Безпроблемно със Сладък червен Ретро автомобил Диви Цветя и Натиснете Капачката на

BGN 18.64

Наличност
Налично за поръчка

Юбилей, Ден на благодарността, ден на раждане или housewarming, това е топло и уникален подарък.8 литра отпадъци кръгла дизайн. 【Гуманизированный дизайн】Кофата за боклук е оборудван гуманизированной вътрешната рамка, която може да се заключва в торба за боклук, за да боклуци не проливался и не сдвигался.Кошчето за боклук с капак, идеална за скриване на отпадъци и за блокиране на миризмата, ефективно предотвращающее разлитый боклук и разливи на отпадъци, заботящееся за здраве на дома.Просто и удобно.Изработен от полипропиленови материали, с 3 изкуствени дървени крака за поддръжка, подходящи за всички вътрешни стилове. Също така е идеален за ограничени или тесни пространства. 【Топло подарък】Нашите кофи за боклук правят идеален избор за подарък с уникален дизайн.Това ще направи вашият дом по-красив и чист. 【Мода и използването на】Ние предлагаме разнообразие от стилове и модели кошчета за боклук, по-красиви, отколкото традиционните кофи за боклук.Формати на три изкуствени дървени крака, тя е здрава и е водоустойчив, а подсилена конструкция позволява хвърлят боклука, без навеждане.И този гуманизированный дизайн го прави по-удобен и гигиеничным промени в торби за боклук и по-лесно за почистване.

Към свойства

Продукти в категория