.

.

Безжични високоговорители Sudio Femtio - Преносими компютри, защита от вода IPX6, Двойна игра, Микрофон, време на възпроизвеждане, 14 часа, Съвместим с Android и iOS (черен)

Безжични високоговорители Sudio Femtio - Преносими компютри, защита от вода IPX6, Двойна игра, Микрофон, време на възпроизвеждане,

BGN 103.20

Наличност
Налично за поръчка

[ЗВУКОВА ПОДПИС] Femtio използва като дълбоки бас музика, така и силни, ярки тонове, за да се създаде топъл, динамичен звук с широк обхват. НЕ [САМО ВОДОУСТОЙЧИВ] Плаж, душ, ураган.Sudio Femtio не спира да играе, когато започва прилив. [МУЗИКА ПО ЦЯЛА НОЩ] Възпроизвежда наситен звук до 14 часа с едно зареждане. [ДВЕ е по-ДОБРЕ, ОТКОЛКОТО ЕДИН] Удвоьте мощност и динамика с помощта на технология с двойно свързване, включване към устройството две фемтометра Sudio.Sudio Femtio - това е един малък, но мощен високоговорител, създаващ ярки звук, който се разпространява лесно.А благодарение на своите размери и пълна водонепропускливост на IPX 6, той пътува навсякъде.Свързване на два динамиката на Sudio Femtio едно устройство с помощта на функцията за двойно свързване за надежден звуково покритие.Тъй като музиката е предназначена, за да го споделя.

Към свойства

Продукти в категория