.

.

Опаковка 15! 128 Кв.. / 32 литра / 121 литър Жълто кръгла кофа за боклук, за да съставки / Търговско кофа за боклук. Най-добрият вариант за дома, Кухня, Гараж, Склад, Училища, Б?

Опаковка 15! 128 Кв.. / 32 литра / 121 литър Жълто кръгла кофа за боклук, за да съставки / Търговско кофа за боклук. Най-добрият

BGN 72.08

Наличност
Налично за поръчка

Атрактивен дизайн на този боклук на резервоара се допълва от тънка черна расцветкой и универсални размери.Независимо от това, трябва ли той ви в оживения лоби, на оживена кухнята или под тезгяха имате касов апарат, този кофа за боклук ще изпълни своята работа!Повдигна ръба на дъното, също така осигурява отлична устойчивост върху плоски повърхности.ПРОСТОТАТА на неговата профил и форма го прави идеален за поставяне във вашите офиси, апартаменти, къщи, бани, спални, детски стаи, кухни, или всяка друга среда.Висока производителност - качете ги на всички свои отпадъци от опаковки, без да се притеснявате за това, че те опрокинутся.Бъдете сигурни, това може да продължи дълги години и не ръждясва, не сколется и не облупится !.Благодарение на низкопрофильному дизайн на този боклук / кофата за боклук, идеално за офиси и ресторанти.Осигурете коварен, атрактивно управление на отпадъците в бизнеса си с помощта на тази кошчето / боклуци в резервоара.Този кофа за боклук определено постига целите си.КАЧЕСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ - кофа за боклук / кофата за боклук, изработени от сверхпрочных материали .Елегантен дизайн с пластмасова конструкция прави почистването по-бързо и лесно.ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ – Нашите кофи за боклук за кухня / офис / ресторант / специално проектирани за изсушаване на чиста и суха на въздуха с лекота за по-дълга употреба.Тази конструкция прави кофа за боклук здравите в продължение на много години употреба !.

Към свойства

Продукти в категория