.

.

XYSQWZ Автомобилна гума монтаж Преносим Автомобилен Въздушен Компресор 12 Цифров Интелектуален Електрическа Помпа, Въздушен Компресор за Автомобили, Мотоциклети, Ве?

XYSQWZ Автомобилна гума монтаж Преносим Автомобилен Въздушен Компресор 12 Цифров Интелектуален Електрическа Помпа, Въздушен Компресор

BGN 64.00

Наличност
Налично за поръчка

Нашата услуга за поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието.Предвидено е в описанието.Налягане в гумите се променя в зависимост от температурата. ● Скрита конструкция на съхранение : приет вграден метод за съхранение, който е удобен, бърз, компактен и не грязен.параметри на Напрежение в продукта : 12 Номинална мощност : 90 W Максимална мощност : 120 W консумация на въздух : 18 л/мин Капацитет на батерията : 6000 Bo A Минутна скорост : 18000 об / мин размери на продукта : 173*86*122 мм Осъществяване Съдържание : 1 *Хост 1 * USB кабел за зареждане 1 *airbag 1 * Чанта за съхранение 1 *Описание на протест : За вашата безопасност и за безопасността на други, моля, използвайте надуване и аксесоари в съответствие с операцията.В същото време той също е нормален начин на хранене запалката на автомобил.Ниско налягане в гумите води до по-висока консумация на гориво. ● Безжична литиева батерия + точков източник на захранване екстри : вградена батерия 6000 mah, повече не е ограничен радиус на зареждане. ● Иновативна индикатор лампа : Иновативна индикатор лампа може да се използва като аварийно осветление за решаване на спешни нужди и може да се използва в няколко сценария.Проверете налягането в гумите по всяко време.Той може да отговори на няколко накачек гуми едновременно. ?Ние гарантираме за качеството на произвежданите продукти.Имате ли тези опасения?Налягането в автомобилните гумите ще се промени с времето.

Към свойства

Продукти в категория