.

.

Директен завод Аксесоари за мобилни телефони на Едро и Дребно Батерия делото за Galaxy A7 () / A7100 (черен) Комплект за ремонт на мобилен телефон (цвят : бял)

Директен завод Аксесоари за мобилни телефони на Едро и Дребно Батерия делото за Galaxy A7 () / A7100 (черен) Комплект за ремонт

BGN 40.08

Наличност
Налично за поръчка

Щом пратката пристигна,моля,проверете първо дали пратката е в добро състояние, и след това отворете си.Всички резервни части на смартфон 100% тествани един по един,преди да изпратите, моля, пробвайте отново го, преди да инсталирате.Ако имате някакви въпроси ,моля не се колебайте да се свържете с нас след получаване.Ако откриете някакъв проблем по време на изпитването, моля, изпратете ни снимка, за да потвърдите.Ние ще ви дадем няколко съвета.Делото на отделението за батерията на Galaxy A7 (2016) / A7100 (черен).Мобилен телефон accessories Mobile телефон accessories High quality smartphone repair accessories Replacement parts for front broken one1. Подмяна на задния капак за Samsung Galaxy A7 (2016) / A7100. 2. Замяна на счупени или неработоспособный. 3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите. 4. Препоръчваме професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.

Към свойства

Продукти в категория