.

.

TrackmateGPS MINI PRO, 4G LTE GPS Тракер, Кола/Мотори, Кабелна, покриване на T-Mobile/AT&T. Планове от $9.99/М. Никакъв договор. Допълнително реле за прекъсване на запалването. Обслужване н?

TrackmateGPS MINI PRO, 4G LTE GPS Тракер, Кола/Мотори, Кабелна, покриване на T-Mobile/AT&T. Планове от $9.99/М. Никакъв договор.

BGN 55.99

Наличност
Налично за поръчка

ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.,, СУПЕР ТОЧНОТО ПРОСЛЕДЯВАНЕ И ПОДРОБНИ ДОКЛАДИ : Получите актуални проследяване на местоположението и маршрути на вашето превозно средство или устройство с помощта на вътрешни антени GPS и GSM.Идеално, за да следите за нови шофьори, младежи, служители, доставки, както и за средства против кражба на цели.ЛЕСНО ПРИКРИТ : 3.4 x 2.2 x 0.5 инча, 1.76 унция.НАЦИОНАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ : SIM карта с услугата на AT&T и T-Mobile е включена.Налично е обслужване по целия свят.См.Нашият уеб сайт за информация относно активирането и монтаж. Размер : устройство MINI PRO LTE-1.

Към свойства

Продукти в категория