.

.

TookMag Хапчета Organizer 2 Times a Day Weekly AM PM Хапчета Box, Large Capacity 7 Дена Хапчета Cases for Таблетки/Vitamin/Fish Oil/Supplements (Black)

TookMag Хапчета Organizer 2 Times a Day Weekly AM PM Хапчета Box, Large Capacity 7 Дена Хапчета Cases for Таблетки/Vitamin/Fish

BGN 6.39

Наличност
Налично за поръчка

Размерът на всяко отделение : Диаметър 2,56 инча,височина 0,67 инча.Комбинирана конструкция първокласна твърдо външния контейнер ABS и качествени храни полипропиленови кутии с двоен процес осигурява двойна защита за защита на вашите таблетки и да гарантира сигурността на вашите лекарства. (Размерът на всяко отделение : 2.Двойна защита - на Външния контейнер и всеки ежедневно кутия за хапчета имат защелкивающиеся капачки, които не са отворени, дори при падане.Дължина 5,51 инча,диаметър 2,56 инча.Печат на продължителността на живота - Поема водещата технология коприна печат,предоставя бърз достъп, могат да продължат за дълго време. Подобно на всички устройства за съхранение на лекарства, се съхранява на място, недостъпно за деца и домашни животни място.Този ежедневен органайзер за таблетки е форма на контура и е чудесно за вас в движение, тъй като можете да изключите точно на тези дни, които ви трябват. Измийте преди първата употреба. По - възрастните хора.Ежедневна калъф за хапчета с големината на дланта на ръката лесно се побира в дамска чанта или джоб. - Децата трябва да се вземат витамини. - Хора със загуба на паметта.One Day One Box - всеки компактен контейнер за таблетки е бил отпечатан с датата на седмица и иконите AM/PM, за да се избегне смесване, и всяка тава е разделен на отделения AM & PM,отделен капак,самостоятелен и може да се носи с себе си.

Към свойства

Продукти в категория