.

.

CHICIRIS Бебешко Кошче (безплатно) Висящи Играчки, Безопасни Мека Подвижна Арка Пътуване Арка Количка, Играчки за Деца, Детски автомобили(цвят)

CHICIRIS Бебешко Кошче (безплатно) Висящи Играчки, Безопасни Мека Подвижна Арка Пътуване Арка Количка, Играчки за Деца, Детски

BGN 72.24

Наличност
Налично за поръчка

Детска играчка, подходяща за детски подаръци за рожден ден, детски душ и други празнични подаръци.Тази детска играчка е изработена от безопасен материал, който е много мек и удобен на пипане.Приятен дизайн форми може да привлече вниманието на детето и лесно да се направи на бебето прилича на тях.Арка свалящ се, можете да я закачите на много колички и кроватках, за да забавляват вашето дете.По естествен начин развива тактилните усещания на детето и координацията на ръцете и очите.Функция : 1. Приятен дизайн форми може да привлече вниманието на детето и лесно да се направи на бебето прилича на тях.2. По естествен начин развива тактилните усещания на детето и координацията на ръцете и очите.3. Арка свалящ се, можете да я закачите на много колички и кроватках, за да забавляват вашето дете.4. Тази детска играчка е изработена от безопасен материал, който е много мек и удобен на пипане.5. Детска играчка, подходяща за детски подаръци за рожден ден, детски душ и други празнични подаръци.Параметри : Тип на продукта : Детска количка Arch Toy Material : Plush Suitable Възраст : 0+ месеца Осъществяване списък : 1 х Детски подвесная играчка.

Към свойства

Item Type:
Baby Stroller Arch Toy
Material:
Plush
Suitable Age:
0+ months old
Package List:
1 x Baby Hanging Toy :

Продукти в категория