.

.

XWSM Стойка От Ковано Желязо Стенен Монтаж Плаващ Шелф Верандата Творческа Облак Закачалка За Дрехи Стенни полици За Съхранение на Декорация на Стената Кука за Ключ?

XWSM Стойка От Ковано Желязо Стенен Монтаж Плаващ Шелф Верандата Творческа Облак Закачалка За Дрехи Стенни полици За Съхранение

BGN 43.19

Наличност
Налично за поръчка

Конструкция на корпуса : предотвратите падането на предмети, свободно да се свържете с тях. ♥ Опаковъчен лист : Гардероб × 1 + монтаж на аксесоари.Удължен кука предотвратява леко подхлъзване дрехи.Прекарват много време в търсене на дрехи, ключове и портфейли, когато излезеш навън?С този творчески плетене на една кука за ключове вие не бъде късно на работа и да привлече повече посетители. дъска от масивно дърво с дебелина 2 см, товароносимост 30 кг, козела стана определяне на гардероб прави по-стабилен и не е лесно да се отстранява. 【Услуги】Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Товароносимостта на една метална кука е от 4 до 5 кг, а максималната товароносимост на гардероб - 30 кг. 【Супер носеща способност на】Панели от масивна дървесина с дебелина 2 см по-здрава.【Добра полк】Желязната закачалка във формата на облак, която е здрава и трайна, може да се съхранява детски дрехи и декориране на стени за детска стая, вече не е монотонна.

Към свойства

Продукти в категория