.

.

Цитронела Bark Collar, Цитронела Spray Dog Bark Collar Anti Bark Device Регулируема Чувствителност и намаляване на Звука, Водоустойчив Стоп Кучешки Лай Спортни Яки Без Електрически Уда?

Цитронела Bark Collar, Цитронела Spray Dog Bark Collar Anti Bark Device Регулируема Чувствителност и намаляване на Звука, Водоустойчив

BGN 23.99

Наличност
Налично за поръчка

✦Не използвайте агресивни кучета, кучета с дълги носове, кучета с нарушено обонянием. Сваляне : Продължително натискане на бутона на захранването за 3 секунди, за да го включите. Регулируема обем на спрей и чувствителност. ✦Яка трябва да прилепва плътно, но е достатъчно свободно, за един пръст може да се побере под каишка. Регулиране на чувствителността : Продължително натискане на бутона корекция в рамките на 3 секунди, за регулиране на чувствителността.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : Истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Характеристики на яката Queenmew anti bark : 1.Той приема защитен спрей, за да спре нежелан лай на куче или отстраняване на неправилно поведение, особено за защита на кученца.И вие можете да проверите яка от кората на цитронела, силен като каза "Вътъка" в посока аудиодатчика, за да се провери нормалното функциониране на спрей, преди да го използвате. ✦Поставете каишка яка, на средата на врата на кучето, уверете се, че распылительная наставка е насочена към носа на кучето.Ниско ниво : светодиод 1 и светодиод 2 едновременно мигат веднъж.,, Няма електрически шок Устройство за управление на лаещи кучета-Queenmew цитронела спрей против barking collar има одобрение Ro HS CE, всички материали за обучение на кучета строго съответстват на пазарните стандарти.Нашийник против лай реагира на лай на куче-спрей газ, който отвлича вниманието на кучето, и тя може да се чувстват смущенной или раздразнителен, трябва да се успокои и да го научи в това време да прекрати нежеланото поведение, като лай, thorugh, дъвчене.

Към свойства

Продукти в категория