.

.

100шт Пилочки За Нокти Комплект Пилочек за Нокти и Буфери,Двустранен Буферна Ивица, за Ноктите, за Шлайфане, Полиране, Полиране Ленти на Ноктите Инструмент за Дома и ?

100шт Пилочки За Нокти Комплект Пилочек за Нокти и Буфери,Двустранен Буферна Ивица, за Ноктите, за Шлайфане, Полиране, Полиране

BGN 9.75

Наличност
Налично за поръчка

◆ Отлични инструменти за опиливания нокти. ◆ бъдат 100шт пилочки за нокти, подходящи за нокти, нокти на краката, естествени нокти и режийни нокти.Инструменти за грижа за ноктите, полирующие повърхността на ноктите, правят ноктите по-здрави и живи.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Пила за нокти Материал : висококачествен пясък Количество : 100 бр. Списък на пакета : 100 x Пила за нокти Забележка : да Не се приближете го до огъня и се държи на място, недостъпно за деца.Функция : 1. Подходящ за полиране на ноктите и ноктите на краката, е важен аксесоар за нокти. Функция на продукта : Полиране на повърхността на нокътя (направи ноктите по-здрави и ярък) Допълнителен цвят : розов, син Прилага за : битови, ноктите салон и т.Подходящ за домашна употреба и за професионално маникюрного салон. на разположение 100шт пилочки за нокти, подходящи за домашна употреба и за професионално маникюрного салон. Инструменти за грижа за ноктите, полиране повърхността на ноктите, правят ноктите по-здрави и живи. Мултифункционален, може да се използва за образуването на на ноктите, полиране на повърхности и премахване на UV гел.

Към свойства

Продукти в категория