.

.

GADGEMS iPhone 13 Pro Case with Camera Protection Cover, Slim Fit Cover with Slide Camera Cover Privacy, Обновената Пълна Защита на тялото Противоударная, 6,1 инча 2021 (червен)

GADGEMS iPhone 13 Pro Case with Camera Protection Cover, Slim Fit Cover with Slide Camera Cover Privacy, Обновената Пълна Защита

BGN 11.99

Наличност
Налично за поръчка

ЗАЩИТЕН И МОДЕРЕН : С отделни изрезки за всеки обектив и защита подвижна камера, за да се предотврати нараняване в резултат от сблъсък.Вече не е нужно да се притеснявате за царапинах или наранявания. МОДЕРНИЗИРАНИ МАТЕРИАЛИ : Издръжлив силикон, устойчивост на износване, защита от пръстови отпечатъци.Канава елегантен и удобен материал за комфорт по време на употреба.ЛЕСЕН ЗА РАБОТА : Когато камерата не се използват, лесно плъзнете капака наляво, за да затворите камерата, когато камерата е необходима, плъзнете капака надясно, за да отворите камерата.Лесно се управлява с една ръка.Модел : Съвместим с Apple i Phone 13 Pro, 6,1-инчов модел 2021 година.Съвместим с безжична зареждане. 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ : Ако не сте 100% удовлетворени, моля, свържете се с нас, за да можем да направим това за вас. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Към свойства

Продукти в категория