.

.

Bfttlity Монтиране на Багажник за Пръчки, Вертикални Рафтове За Съхранение на Оръжие, Стабилен Тегло на притежателя на Пръчки,3 Бара или 6 места Бар-багажник(1 чифт)

Bfttlity Монтиране на Багажник за Пръчки, Вертикални Рафтове За Съхранение на Оръжие, Стабилен Тегло на притежателя на Пръчки,3

BGN 36.79

Наличност
Налично за поръчка

【ВИСОКОКАЧЕСТВЕН и издръжлив МАТЕРИАЛ】 : Той е изработен от висококачествен висококачествена стомана материал, който може да се зареди до 200 кг, трайни и стабилни, и няма да падне.Повърхността на опрыскивается водоустойчива боя, която не ще бъде лесно отлепване.Тя може да се поставят както на открито, така и на закрито. 【Стенни БАРАБАНИ БАРАБАНИ БАР-ЧАСОВА】 : можете да Го закачите на стената, като тухлена стена или каменна стена, която може да ви спести място.Стенни барабани заема много място на земята.Освен това, блестяща черна стойка за щанга, виси на стената, също е украшение. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНА СТОЙКА ЗА ЩАНГА】 : Могат да се съхраняват не само на тръбата, но и друго спортно оборудване или стоки от първа необходимост, като например билярд пръчка, бейзболни бухалки, бадминтон ракети и т.н. Стенни стойка за щанга със силна носеща способност и може да се използва за окачване на чанти с топката , училищни чанти, дрехи и т.н. 【Размер】 : 5,91 инча между всеки слой, скоба с една штанге е с дължина 4,72 инча, можете да регулирате разстоянието между двете рамена, в съответствие с вашите нужди. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 : Съдържа монтажни детайли, просто дайте монтажни инструменти за пробивания на отвори в стената.

Към свойства

Продукти в категория