.

.

Обратен клапан, липсата на изплъзване Малки размери Лесен монтаж клапан 1/4 Силна съпротива киселина за различни видове течности(1/8)

Обратен клапан, липсата на изплъзване Малки размери Лесен монтаж клапан 1/4 Силна съпротива киселина за различни видове течности(1/8)

BGN 68.48

Наличност
Налично за поръчка

【Липсата на приплъзване и токсичност, херметичност и добра адсорбция】Дюза обратен клапан изпълнено с пазом във формата на пагода, който не се плъзга, не е токсичен, херметически затворен и има добри адсорбционными характеристики. Дюза обратен клапан изпълнено с пазом във формата на пагода, който не се плъзга, не е токсичен, херметически затворен и има добри адсорбционными характеристики 2. Силна устойчивост на киселинни, алкални и сол на корозия, а също така може да се използва за различни видове жидкостей4. 【Обратно налягане 300 KPA】Налягане на отваряне на пружинен наредба на вентила на налягането в рамките на 2 KPA, обратно налягане 300 KPA. 【За обслужване на клиенти】имаме професионален екип за обслужване на клиенти, можете да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или предложения, и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши този проблем.Функция : 1. Натиск пружини наредба клапа налягане за отваряне в рамките на 2 KPA, обратно налягане 300 KPA5. Еднопосочен клапан е лесен за инсталиране, лесен за вас, за да развийте и заменить3. Търговска материал PP, здрав, здрав, здрав, с малки размери, лесни за носене, лесно установкаспецификация : Тип на продукта : обратната клапанматериал : ррразмер : за запечатване на пръстен от фторкаучука Viton Налягане на отваряне : в рамките на 2 KPABack Налягане : 300 KPA Списък на пакетите : 1 x клапан.【Имат силна устойчивост на киселинни, алкални и физиологичен корозия】клапан има силна устойчивост на киселинни, алкални и сол на корозия и може да се използва за различни видове течности.

Към свойства

Item Type:
 Check Valve
Material:
PP
Sealing:
For Viton Fluorine Rubber Sealing Ring
Opening Pressure:
within 2KPA
Back Pressure:
300KPA
Package List:
1 x Check Valve :

Продукти в категория