.

.

Supply Guru над вратата на една кука, Органайзер-часова, Закачалка за Палта, шапки, престилки, Кърпи, 7-ми куки. (7 бели-куки)

Supply Guru над вратата на една кука, Органайзер-часова, Закачалка за Палта, шапки, престилки, Кърпи, 7-ми куки. (7 бели-куки)

BGN 7.98

Наличност
Налично за поръчка

здрава стабилна метална конструкция.Тази подвесная закачалка за куки надеждно се закрепва към стандартните межкомнатным вратата на кухнята, в спалнята или гардероба, отличен за пътуване или за домашна употреба. 7 куките, изработени от солидна тежка стоманена конструкция с бял винил покритие, сгибаемой за регулиране на дебелината на вратата.Лесно въведете удобни и компактни куки за багаж без обзавеждане, винтове или други инсталация оборудване не се изисква, лесен за почистване.Гъвкава скоба за стена, подходящи за интериорни врати с дебелина до 1-1/2 инча, размер : ширина 18 см, височина 6-1/2 инча, размер на куката, 1-1/2" H x 1-3/4" W. идеален за тези, които се нуждаят от повече място за окачване, при запазване на всички неща организирани, за портмонета, шапки, шалове, палта, дрехи, якета, халати за баня, хавлиени кърпи и др.Бял боядисан метал над вратата са 7 на куката има, което е чудесно за кърпи палта, ризи и т.н. на Тази закачалка за куката над вратата е идеален за тези, които се нуждаят от повече място за закачване, здраво поставена върху стандартни межкомнатными врати в кухнята, в спалнята или в шкафове.За портмонета, шапки, шалове, палта, дрехи, якета, престилки, кърпи / хавлии и много други.Лесно въведете удобни и компактни куки за съхранение няма хардуер, винтове или за друг и монтажа на оборудването, не се изисква.

Към свойства

Продукти в категория