.

.

Едно добро решение за Обработка на изображения 500 DPI Четец на Пръстови Отпечатъци Сензор R307 Оптичен Четец на Пръстови Отпечатъци R307 Оптичен Модул на Пръстови Отпеч?

Едно добро решение за Обработка на изображения 500 DPI Четец на Пръстови Отпечатъци Сензор R307 Оптичен Четец на Пръстови Отпечатъци

BGN 27.12

Наличност
Налично за поръчка

Добра възможност за обработка на изображения, може успешно да улови изображението до резолюция 500 DPI.Характеристики : 1.Спецификация : захранващо Напрежение : DC 4. Четец на пръстови отпечатъци може да вторично развитие и могат да бъдат вградени в различни крайни продукти, като например : контрол на достъпа, присъствие, сейф, автомобилни брави. Професионална оптична технология, точната технология за производството на модули. Оптичен модул на пръстови отпечатъци R307 интегрира на чип алгоритъм на пръстови отпечатъци с такива функции, като въвеждане на пръстови отпечатъци, обработка на изображения, извличане на функции, генериране на модели, съхраняване на шаблони, сравняване на пръстови отпечатъци (1 : 1) и търсене на пръстови отпечатъци (1 : N). Оптичен модул на пръстови отпечатъци R307 интегрира на чип алгоритъм на пръстови отпечатъци с такива функции, като въвеждане на пръстови отпечатъци, обработка на изображения, извличане на функции, генериране на модели, съхраняване на шаблони, сравняване на пръстови отпечатъци (1 : 1) и търсене на пръстови отпечатъци (1 : N).0 V Ток на хранене : Работен ток : 50 ma (типичен) Пиков ток : 75 мА Време за въвеждане на снимки на пръстови отпечатъци : . Добра възможност за обработка на изображения, може успешно да улови изображението до резолюция 500 dpi. Функция за разпознаване на пръстови отпечатъци. Четец на пръстови отпечатъци може да вторично развитие и могат да бъдат вградени в различни крайни продукти, като например : контрол на достъпа, присъствие, сейф, автомобилни брави.

Към свойства

Продукти в категория