.

.

UOZACCY Вакуумна колба от Неръждаема Стомана с широка уста, Мотивационно Чаша Запечатани, по-Голям Капацитет Външна Преносима Портативна чаша за вода за мъже и жени (ц?

UOZACCY Вакуумна колба от Неръждаема Стомана с широка уста, Мотивационно Чаша Запечатани, по-Голям Капацитет Външна Преносима

BGN 69.84

Наличност
Налично за поръчка

● [Функционален дизайн] : Бутилка с вода е пружинную на капака, който ефективно предпазва от прах в бутилка, което позволява да се съхранява течността е по-чисто.Спецификация : Име на продукта : Преносим термос Cup Capacity : 600ml,480mlМатериал : неръждаема стальгорячая консервация/студено стареене : 6-12 часовразмер : 7*26.Има много възможности за вас, приятелите и семейството си на избор.Идеален подарък за колеги, дами и мъже. Цветът е красив, изискан дизайн и външен вид на изискан.Например, кока-кола, сок и т. ● [Идеален избор за подарък] : Тази благородна детска бутилка лесен за носене, подходяща за джогинг, пешеходен туризъм, колоездене, йога или други видове спорт, дом, фитнес зала и офис.5 cm Package Съдържание : чашата за Кафе*1 Precautions : 1. След попълване на топли напитки, моля, затворете капака и дръжте чашата в място, недостъпно за деца!3. ● [Съвети за закупуване] : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще се разберем с това възможно най-скоро. Поради малкия отвор на капака, моля, не се включете чаша преди затваряне на капаци и ключалки, за да не се налива!2.Това е прекрасен подарък за роднини и приятели. Силиконов ръкав на корпуса чаша осигурява лесен метод за задържане, а долната гума може да се предотврати подхлъзване. Преди да се използва утайка от чаша се препоръчва за почистване на вътрешната част на чашката, за да се избегне смесен вкус и да се отрази на вкуса.Малкият клапан защитен от пръски.

Към свойства

Product Name:
Portable Thermos Cup
Capacity:
600ml,480ml
Material:
stainless steel
Heat preservation/cold aging:
6-12 hours
Size:
7*26.5cm 7*22.5cm
Package Contents:
Coffee cup*1 :
Precautions:
1. For the small opening on the lid, please do not invert the cup before closing the lid and the latch, so as not to pour it out! :
2. After filling with hot drinks, please close the lid and keep the cup out of children's reach! :
3. Do not put the cup in the microwave to heat! :
4. It is best to use a sponge cloth or sponge ball to wash the cup by hand in warm water! :
If you have any question, please feel free to contact us directly, we will reply you within 24 hours. :

Продукти в категория