.

.

HaloVa Чанта за памперси Мултифункционален Водоустойчив Лека Раница за Пътуване Чанти за Памперси, за да се Грижи за детето, по-Голям капацитет, стилен и издръжлив (си?

HaloVa Чанта за памперси Мултифункционален Водоустойчив Лека Раница за Пътуване Чанти за Памперси, за да се Грижи за детето, по-Голям

BGN 15.19

Наличност
Налично за поръчка

❤ Оригинален дизайн от Halo Va - Капацитет за лагера с много джобове, има място за всичко, добре конструирана и не тромаво, дори при попълване. ❤ По-полезни конструкции за детето и мама - включително и отделен джоб за мокри дрехи, джоб за плат и т.н., Много лесен за носене и използване. ❤ Дръжте бутилка за хранене на топло - отделни джобове от алуминиево фолио могат да бутилка топли, подходящи за повечето бутилки 4-8 мл.Има всичко необходимо пространство и джобове за детски и маминых принадлежности. ❤ Висок стандарт за качество - Оксфорд плат с висока плътност, водоустойчив, здрав и издържа на дълги години, при правилно използване. ❤ Следпродажбено обслужване - За проблеми с качеството : Пълно възстановяване в рамките на 90 дни и подмяна в рамките на 3 години.

Към свойства

Продукти в категория