.

.

ACCDUER бункер за Зърно Ориз, Контейнер 10 кг, Кутия За Съхранение на Ориз с Кухненски Кутия За Съхранение на Съда с капака на Лесен и Прозрачен, Кухненски Кутия За Съхра?

ACCDUER бункер за Зърно Ориз, Контейнер 10 кг, Кутия За Съхранение на Ориз с Кухненски Кутия За Съхранение на Съда с капака на

BGN 11.36

Наличност
Налично за поръчка

Идеален за съхранение в кухнята : Подходящ за съхранение на брашно, захар, закуски, поп-музика, здрави органични продукти, зърнени храни или зърнени закуски.Благодарение на специален уплотнительному механизъм за лесно можете да отваряте или затваряте нашите пластмасови контейнери.Растителните суровини PP, сигурно и здраво,трайно.С капак и катарама : добра херметичност.Прозрачен корпус, храни се вижда в кутия и с голям капацитет. 4-трети страни за запечатване на капака : те са стегнати, така че нито влага, нито въздухът не може да проникне вътре.Това ще спести си суха храна свеж и чист.Висококачествени кухненски контейнер за ориз с добро запечатване.Спецификация : Материал : полипропилен.Размери на продукта : 31x21x25 cm Тегло на продукта : 780 g Осъществяване съдържание : 1 х контейнер за ориз. 1 х мерителна чашка.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.безрискови ИНВЕСТИЦИИ:Нашите контейнери за съхранение на зърнени определено завоюют вашата любов.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.

Към свойства

Material:
polypropylene.
Product dimensions:
31 x 21 x 25 cm
Product weight:
780g
Package contents:
1 x rice container. :
1 x measuring cup. :
If you have any questions about our products, please feel free to contact us. :
RISK-FREE INVESTMENT:Our cereal storage containers will definitely win your love. If you have any questions, you can contact us via email. We will give you a satisfactory answer within 24 hours. :

Продукти в категория