.

.

Ярък Селфи Пръстен Трицветна Светлина Работи за Huawei MediaPad M3 Lite 10 10 инча, с дистанционно управление за директно излъчване/Грим/YouTube/TikTok/Видео/Снимки (Димиране/Регулир?

Ярък Селфи Пръстен Трицветна Светлина Работи за Huawei MediaPad M3 Lite 10 10 инча, с дистанционно управление за директно излъчване/Грим/YouTube/TikTok/Видео/Снимки

BGN 31.99

Наличност
Налично за поръчка

●Прикрутите притежателя на телефона до околовръстен лампа.Той може да работи като настолна лампа, тъй като е оборудвана с мини штативной стойка.●4 - кнопочное управление ви позволява лесно включване/изключване на led околовръстен лампа, промяна на режим на осветление и регулира яркостта на по свой вкус. ⚡[Универсален калъф телефон] с помощта на въртящи се на 360 градуса дизайн 2-в-1, съчетава в себе си метален държач гъска врата мобилен телефон и кольцевую ремонти стойка, подкрепа за захващане на телефона във вертикално или хоризонтално положение, максимално използвайте този кръг светлина.✅ИНСТРУКЦИИ : ●Поставете основата на бюро, маса или друга равна повърхност. ⚡[Дистанционно управление и се захранва от USB] Той идва с дистанционно управление, Bluetooth, той е съвместим и с i Phone с IOS и Android.

Към свойства

Продукти в категория