.

.

Sethexy XL Extra Long Coffin False Нейлз Glossy Ballerina Press on Nails 500Pcs Acrylic Лъжливи Нейлз Party Нокти Tips for Women and Girls (Natural)

Sethexy XL Extra Long Coffin False Нейлз Glossy Ballerina Press on Nails 500Pcs Acrylic Лъжливи Нейлз Party Нокти Tips for Women

BGN 11.99

Наличност
Налично за поръчка

Кликнете върху ноктите Материал : ABS Материал.Нашите продукти ще ви донесе по-комфортно усещане. 500шт акрилни накрайници за нокти : Тези режийни ноктите съвети комплектът включва 10 различни размери (0-9), като всеки размер е с 50шт на ноктите съвети.Можете да изберете подходящия размер за себе си.Дълги гробовые режийни ноктите : много сладка и модерен.Форма на префект.Можете да създадете нокти, които ви харесват, също като добавите кристален блясък за нокти, цвете и пеперуда и т.н. Удобно и практично : Изкуствени нокти са идеални за изучаване на нийл-арт и професионално от специалист.Можете да направите салонные или сам нокти с тях у дома и в ежедневието.Идеален подарък за жени и момичета, : Лесно, стилен и забавен, това е добър избор за партита, бала, сватби, срещи, нощен клуб и ежедневния живот и т.н. Как да се ползват. 1.Подпилите странични страна и област на кожичките, за прецизно напасване маникюрной пръчка. 2.Почистете ноктите от всякакъв лак масло с помощта на течност за премахване на лака на базата на ацетон. 3.Изберете правилния размер нокти за всеки пръст. 4.Нанесете лепило върху ноктите. 5.Като се започне с кожичките,натиснете и задръжте в продължение на 5 секунди. 6.Подпилите и формирайте своите нови ноктите, ако това е необходимо.След това можете да оформят и декориране на ноктите, така, както ти харесва!.

Към свойства

Продукти в категория