.

.

Bluetooth 5.0 Слушалки Безжични Водоустойчив,Преносими зарядно устройство ще захранване Кутия,Стерео и Дълбок Бас Слушалки С Шумопотискане,Вграден Микрофон,Подаръци П?

Bluetooth 5.0 Слушалки Безжични Водоустойчив,Преносими зарядно устройство ще захранване Кутия,Стерео и Дълбок Бас Слушалки С Шумопотискане,Вграден

BGN 23.99

Наличност
Налично за поръчка

1 IPX8 водоустойчив безжични Bluetooth слушалки с докосване, Bluetooth-слушалки с микрофон продажба на Артикул ушите : Истинските безжични слушалки, подходящи за разговори, музика и видео-Дълъг живот на батерията (2000 mah батерия с голям капацитет)-Можете да слушате музика до 5 часа с едно зареждане. 【МИНИ, НО СИЛЕН】 Всяка слушалка е с 20% по-тънки, за да седне на вълни в ушите, което ви гарантира, усталостный опит.Независимо от това, в каква шумна обстановка можете да се насладите на много ясен разговор с любовника си, и вие няма да чуете никакви проблеми помежду си. 【РЕЖИМ на НИСКА ЗАБАВЯНЕ】40% по-бързо-скорост на трансфер на технология на изключително ниска латентност ускорява обработката на звука за по-синхронизация на звук при игра. двойката Включете калъф за зареждане, слушалки, те автоматично да се абонират за най-новите сопряженному устройството IPX7 Водоустойчив-Безжични слушалки имат ниво на защита IPX7 Опция : Модел : M32 Bluetooth Версия : V5.Порт за бързо зареждане Type-C помага наушникам да се съживи по-бързо и по-силно. 【МОЩНОСТ 36 часа слушане на】 Bluetooth-слушалки осигуряват повече от 6 часа безжично възпроизвеждане от едно зареждане и допълнителни 30 часа от компактно зарядно своята практика в общо 36 часа.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Малък и удобен, можете дори да го носят, за да заспи, докато пасивно блокиране на шум и успокояващи звуци помагат да спя цяла нощ.

Към свойства

Продукти в категория